GAZİANTEP NİZİP İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Öğretmenler, Sevgili Çocuklar ve Saygıdeğer Veliler, 

Ülke olarak bizleri en ileriye taşıma konusunda her zaman öncelikli meselemiz olan, Dünya ile rekabet edebilecek bir millet olma, muasır bir medeniyet düzeyine ulaşabilme yolunda olmazsa olmazımız olan ilim yuvalarımızın yeni eğitim öğretim yılına açılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. 

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın; sorumluluklarının bilincinde, bilgiyi üretebilen ve aktarabilen, bilimsel, teknolojik ve kültürel gelişmelere açık, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aynı zamanda çağdaş becerilere sahip, toplumlar tarafından benimsenmiş değerlere saygılı, ülkemizin geleceği adına gerekli bilgi, birikim ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için büyük bir önem arz etmektedir.

 Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Meslektaşlarım; 

Milli eğitim ailemizin her bir ferdi omuzlarında büyük sorumluluklar taşımaktadır. Milletimizin azim ve kararlılığı, bizlere duyulan güven, verilen destek en büyük güç kaynağımızdır. 

Ülkemizin geleceğini şekillendirmek adına üstlendiğiniz rol ve sorumluluk ile kendisini devletine, milletine adamış, bilimde, teknolojide gelişime, değişeme açık, değerlerini iyi bilen öğrenciler yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Okulda, sınıfta ve öğrencilerimize ulaşabildiğiniz her yerde geleceğimizi inşa etme yolunda öğrencilerimiz, evlatlarımız için gerçekleştirdiğiniz bütün çalışmalarda her zaman  sizlerin yanında olduğumu bilmenizi isterim. 

Sevgili Velilerimiz; 

Hep birlikte yola çıktığımız bu eğitim sürecinde en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı emanet ettiğiniz öğretmenlerimize olan sevginiz ve güveniniz tam olsun. Unutmayınız ki öğretmenlerimiz her bir öğrencimizi kendi evladı, kardeşi, yakını gibi koruyacak ve geleceğe hazırlayacaktır. Eğitim öğretim süreci boyunca bizlere düşen sorumluluk ve görevleri yerine getirirken sizlerden en önemli beklentimiz okullarımız ve öğretmenlerimiz ile her konuda işbirliği içerisinde olmanızdır.           

Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim camiamız için, İlçemiz için sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini diliyorum. 

 

                                                                  Cengiz GÜNDEŞ

                                                            İlçe Milli Eğitim Müdürü

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Nizip Hükümet Konağı Kat 4 Nizip / Gaziantep - 0342 5173640

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.