GAZİANTEP NİZİP İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı TEOG-Merkezi Sistem Ortak Sınav Bilgilendirme Kılavuzu

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı TEOG-Merkezi Sistem Ortak Sınav Bilgilendirme Kılavuzu

 8. SINIF ORTAK SINAVLAR BİLGİLENDİRME KILAVUZU

 

Bilgilendirme Kılavuzu 4 bölümden oluşmaktadır.

1-Ortak Sınav Genel Bilgiler

2-Veli Bilgilendirme

3-Öğrenci Bilgilendirme

4-Faydalı Linkler ve İletişim

 

1.Bölümde: Sınav uygulama takvimi, ortak sınav dersleri ve ders konuları, sınavların uygulanması ile ilgili genel bilgiler, ortak sınavlara giriş yerleri, mazeret sınavının uygulanması ile ilgili bilgiler, sınavın değerlendirilmesi ile ilgili bilgiler, sınav puanının hesaplanması ile ilgili bilgiler, ek puan, sınav sonuçlarının bildirilmesi, ortak sınavların geçersiz sayılacağı durumlar, ortak sınavlara itiraz ile ilgili bilgileri içermektedir.

 

2.Bölümde: Velilerin çocukları ile iletişimi, anne-baba tutumları, anne-babaların beklentileri, anne-babaların sınav kaygısı, sınav başlamadan önce ve sınav sonrası anne-babalar ne yapmalı, öğrencilerde görülen sınav kaygısı ile ilgili bilgileri içermektedir.

 

3.Bölümde: Öğrencilerin sınavları tanıması, sınavlara planlı ve etkili hazırlanmak, verimi arttırmanın yolu, sınav kaygısı, solunum egzersizleri ve solunum kontrolü, kas gevşetme egzersizleri ile ilgili bilgileri içermektedir.

 

4.Bölümde: Faydalı linkler ve iletişim bilgilerini içermektedir.

 

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Ortak Sınav Bilgilendirme Kılavuzu için TIKLAYINIZ...

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Nizip Hükümet Konağı Kat 4 Nizip / Gaziantep - 0342 5173640

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.